Monday, June 11, 2012

Bekal

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sekarang ni saya dah tau dah nak bagi adik syafiq diam time kami makan di luar macam mana. Sekarang ni nak keluar je saya pastikan bawa bekal untuk syafiq makan. Walau pun nak keluar bersarapan.





Tengok... Habis semangkuk dia makan bubur ni. Syukur alhamdulillah anak ummi berselera. Jika keluar malam pun LM bawa bekal, boleh suap dalam kereta juga. Apa yang penting baby kenyang dan tak meragam.

P/s: tekak meragam nak kambing... Huhuhu

www.tips-fb.com

5 comments:

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

alahhh bnyknye makan

da try biskut kak

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

memang kena standby LM..baby mmg banyak makan..hehehe

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

byknya syafiq makan

deno said...Reply To This Comment

wah berselera betul syafiq mkn tuh.. sampai habis.. anak buah deno kalau pegi mana2 just bawak bekal air masak dlm botol air dia.. sebabnya bila makan kat kedai makan pun, kalau minum air, mesti nak air masak dia... mmg obses air masak.. huhu

kiera'sakura said...Reply To This Comment

mesti sonok tgk Syafiq nie mkan kan kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...