Saturday, June 16, 2012

Biolyn Hair Spa



Assalamualaikum dan salam sejahtera


Semalam dapat email undangan dari broframestone untuk rawatan rambut percuma di Biolyn Hair Spa bernilai RM80 di Seri Kembangan. Kebetulan memang tak kemana hari ni pusing-pusing terus singgah ke sana tadi.

First time ke saloon ni..rasa malu-malu juga. Proggram bermula 2.30 petang tapi  LM datang lewat sikit sebab silap tak tengok map masa baca email semalam. First time juga jumpa blogger-blogger hebat ni. Apa pun terima kasih kerana undang kami. LM tak buat rawatan rambut pun, encik suami pun tak mahu...memang kejap je lah duduk kat sana tadi.


antara rakan blogger yang hadir


aksi manja adik syafiq

 LM bersama blogger ira yang manis

dengan blogger hebat ...bro framestone

mencuci rambut

2 rakan blogger sedang jalani rawatan rambut

ha..ini kaunter pertanyaan dan pembayaran.

Memandangkan sekarang ni saloon biolyn sedang buat promosi hebat, bagi mereka yang berminat boleh la membuat rawatan rambut di sana. Tak jauh pun ia hanya terletak sebaris dengan South City Seri Kembangan saja. 

Terima kasih sekali lagi atas undangan tadi...



www.tips-fb.com

6 comments:

wanda said...Reply To This Comment

alahaii..menarik je tgk..hihii

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Dh lama xbuat rawatan rambut...

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

wahhhhhhh..
mmg dekat tu. kalau kak ayu keteratakmu.. sure selekoh kesitu juga

tahniah bt semua...

ierakan said...Reply To This Comment

Salon die agak memuaskan dan murah

ierakan said...Reply To This Comment

Rawatan di salon ni agak memuaskan dan murah

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...Reply To This Comment

Sonok jumpa ngn sis smlm...

*sonok wookkk menda free ni..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...