Wednesday, June 20, 2012

Comel?



Assalamualaikum dan salam sejahtera.




Budak ni comel? comot pun ummi dia kata comel gak. Ibu mana tak kata anak dia comel ye tak? Tersangat aktif, dah 10 bulan pun dah cuba banyak kali nak berdiri sendiri. Tiap kali dia bangun tido tiak ummi pasti peluh punya duk kejar dia ke sana ke mari.






Asal nampak camera...terus datang tayang muka dia. Sebenarnya dia baru lepas habis belajar  10 minit main sepah-sepah flash card dia....tu dah boring dia tinggal la card dia tu.


p/s:mewarisi kecomelan saper ni ek? kata lah ummi...cepat la kata ummi. Ahahaha...padahal rupa cina sah-sah ikut sebelah ayahnya.





www.tips-fb.com

13 comments:

Yaya Azura aka Naz Azra said...Reply To This Comment

syafiq semangat! mmg peluh lencun la LM..semangat tu..gebus je pipi.cubit sket!

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

gggrrrr...meh nak geget sket..

MizzTina said...Reply To This Comment

yela..comel mcm ummi dia.. *amik ati akak* hahaha


arghhh, rs nk geget je.. kak, nt jmpa bw tecik ni ye..

Izan Ishak said...Reply To This Comment

geram tgk budak comel sorang ni! rasa nak gomol2 je pipi dia...

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kalau ada muka dia nie rajin sikit kakak nak singgah. pandai pulak tu dia nak posing segih dik...:)

Eyeme said...Reply To This Comment

huhu..comel2...sah2 la ikut dua2 kak :D

MaDiHaA a.k.a Ratna said...Reply To This Comment

anak LM ni mmg comel betul.. bukan sekadar ummi dia je nampak comel.. akak tgk pun gerrrrammmm tau.. hehe...

LM.. akak mintak maaf sbb lom beli2 lg rempah yg LM nak tu.. sebabnya akak mmg belum berkesempatan lg blk kg kat Tganu tu.. yg kerap akak blk ialah kg kat Pahang sebab mak & mertua akak ada kat Pahang.. kg kat Tganu tu ada makcik2 akak je.. tu yg jarang2 blk.. dulu akak ada ckp bleh kirim kat kazen kalau dorang balik.. tp akak tak sampai hati lak nak kirim kat dia sbb skrg dia ada baby kecik... payah nak ke pasar bagai.. (kita pun faham kalau ada baby ni mmg susah sket nak bergerak kan.. tu yg takmau nyusahkan dia)

insyaAllah.. kalau takde aral melintang cuti raya puasa baru kami cdg nak blk T'ganu.. mmg lambat lagi... insyaAllah kalau panjang umur & pasar buka masa cuti raya tu.. akak belikan LM rempah tu ye...

ieda said...Reply To This Comment

aalorrrrrrrrrrrr comel
hurmmm ada gaya mix Chinese sikit kan .. hurmm LM kooot ;)

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

sukanyer tengok muka dia ni tomey

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

ye lah akak, badan dia dah susut skit.wah, syafiq cepat tembam balik

eiela said...Reply To This Comment

memang comel la syafiq nih

kiera'sakura said...Reply To This Comment

ok syafiq comel ikut akak #AmbikHati hahahaha :p

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

X kesah la ikot sape, janji ppnye gebusssss.... Geghamm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...