Wednesday, June 13, 2012

Jika Malu Bertanya..



Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Korang ada facebook? kebanyakan kita ada facebook kan? pernah tak korang tengok mereka yang ada kat sana tu orang yang korang tak kenal ntah siapa. Belek gambar dan nama mereka memang tak kenal.Guna nama samaran atau nama timangan.


Pening kan? kadang-kadang ada juga yang kita ter remove. Tapi  sejak akhir-akhir ni saya juga guna nama samaran dan tak guna wajah saya sebagai display picture. Maka saya berhati baik la konon nak komen gambar seorang yang saya tak kenal dengan namanya tu. Adoiaii...rupanya kakak angkat saya, sama sekolah dulu. Malu bukan kepalang...tapi syukurlah dia tak ambik hati sangat.


Dah la rumah kami bersebelahan taman je kat sini...huhu. Memang bersyukur sangat saya tebalkan muka tanya dia siapa, rupanya sekampung dulu dan sekarang rumah pun dekat-dekat je...wah, nampaknya ramai orang segamat kat puchong dan seri kembangan ni rupanya.


Malu bertanya sesat jalan...tapi dalam facebook malu bertanya hilang kawan. Setuju?



www.tips-fb.com

3 comments:

Yaya Azura aka Naz Azra said...Reply To This Comment

setuju!

yaya msj dulu LM bg tau siapa saya..
haha..

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

betul tu... agreewit u.. slam kenal n dah follow u 3159

~ yus ~ said...Reply To This Comment

setuju, apa2 kena bertanya dulu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...