Thursday, June 28, 2012

Meja Makan Dan Almari Baju

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Wah busy sangat saya hari ni. Kesihatan kurang baik ditambah pula petang tadi meja makan dan almari baju yang kami tempah baru sampai.

Dalam hujan lebat tu mereka pasang meja makan tu. Konon nak meja makan 8 kerusi dan nak meja marble. Ngeri saya tengok proses pemasangan. Kebetulan tauke dan hanya seorang saja pekerja yang datang. Benda tu berat. Siap bawa troli dan tilam sekali proses nak angkut marble tu naik atas kaki meja.

Mereka berpeluh saya pun tumpang peluh. Okey meja makan 8 kerusi dah ada, boleh tambah 2 anak lg pasni ni. Hiksss. Almari baju pun okey, puas hati. Berbaloi- baloi. Sebab lambat lagi nak pindah umah sendiri maka terpaksa beli meja makan dan almari dulu. Padahal malas je nak beli tau. Malas nak angkut pindah nanti. Haha

P/s :rasa macam pengantin baru bila membeli perabot ni.. Ye lah, memang baru pun. Baru 10 tahun... Tq encik laling. Suka sangat.
www.tips-fb.com

7 comments:

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

mesti cantik meja dan almari baru tu.. bgs ni, ada plan nk family besar, mesti meriah nati.

Kalamhati said...Reply To This Comment

waah bestnya dpt meja makan ngan almari baruu..wehuu..>.<

Mrs. Abi said...Reply To This Comment

bertambah rajin la ummi diorg masak lepas ni kan..hehehhe

khairul akmal bin azman said...Reply To This Comment

hi lm..!
marble tue..
kelas ko!

deno said...Reply To This Comment

wah perabot baru dah samapi... best2! :)

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Suka klu beli perabut barukan..hehe..

Izan Ishak said...Reply To This Comment

bab2 beli perabot baru mmg syok pin miza...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...