Wednesday, June 20, 2012

Sambutan Hari Bapa



Assalamualaikum dan salam sejahtera

Anak-anak LM baru sedar akan hari bapa. Maka mereka mula merengek suruh raikan ayahnya. Kelmarin tak sempat, semalam pun hubby malam baru balik.Hampir pukul 10 baru kami keluar juga supaya anak-anak tak bising. niat murni mereka perlulah kita turutkan betul tak?

insan yang di raikan...mestilah bapa kepada anak-anak LM kan. Hahaha. Mata asik ke tv melayan bola. Mujur kedai makan sekarang semua tv besar-besar. 

ini budak yang bising suruh ummi nya raikan hari bapa. Kek pun tak sempat beli..takpe ummi buat je nanti. Adik syafiq buat muka ketat tu sebab fokus tengok perlawanan bola. Letih panggil tak pandang pun. Khusuk la sangat...


ini orang kedua yang bising juga ajak makan luar raikan ayahnya. Dia makan bihun tomyam. Sedap...tak rugi makan kat kedai pak maidin ni. Ada burger bakar sure LM datang selalu sini.

Kat mana? taman equine, seri kembangan...jom lah..nak datang makan sini ada syarat. Perlu call LM dulu ajak makan sekali boleh?hehehe.



www.tips-fb.com

7 comments:

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

area tmpt tgl akk je kan tu

slamat hr bapa kpd suami puan lydia miza kikiki

Mrs. Abi said...Reply To This Comment

nampak sedap bihun tomyam tu....huhuhuhuhu....

Hafizin Jamil said...Reply To This Comment

bapak dia macam tak gembira pun..haha

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...Reply To This Comment

selamat ari bapa utk abang tu kak..

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Nmpk sdp je bihun tomyam tuh..

S.U.F.E.E.N.A.N said...Reply To This Comment

Bagus dik miza sekeluarga celebrate ari bapa even dh malam pun tetap sambut juga..hihi..

Terliur plak tgk abang makan bihun tomyam tu..nnt kot akak tersesat kt seri kembangan dik miza bwk akak ke restoren tu eh...*demand la pulak..hahah

deno said...Reply To This Comment

wahhh.... happy fathers day untuk papa anak2 akak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...