Saturday, June 16, 2012

Sarapan Pagi Bersama Kiera Sakura



Assalamualaikum dan salam sejahtera


Alhamdulillah dapat juga niat hati LM dan adik sayang ni nak peluk-peluk. Sebenarnya memang dah lama LM dan adik kiera pasang impian nak bertentang 6 mata...eh enam mata ke?ye la..kiera kan pakai spek..hehe. Akhirnya allah makbulkan juga impian kami untuk bertemu.


Plan nak jumpa malam tadi tapi tak sempat la pula..so jumpa jap pagi ni sebelum kiera dan encik tunang dia balik ipoh. Tq sebab sudi jumpa akak dan family.




Kiera sangat comel okey...tu je mampu saya luah. Kecik je orangnya, dah la suwit...hihi. Borak selagi boleh sambil bekpes macam dah selalu jumpa. Eiii serasi betul rasa ngan adik 'kuning' ni semalam...hehe.



Adik kuning ni sedondong dengan encik tunang dia kuning...Tengok tu...serasi bersama, eh dengan syafiq sekali pun kuning kan?

Buat adik akak berdua ni..moga selamat sampai, hati-hati di jalan raya dan tqqqq sangat-sangat. Mereka jumpa iffah dulu sebelum pulang. Wahh bestnyer jumpa iffah!


www.tips-fb.com

9 comments:

Peri PiA said...Reply To This Comment

Bile la ade jodoh kita kan?seronok nya :)

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

diorang da gerak balik kak

jmpe td kuning je mate ni haha

pssttt semalam?? bkn pg td? ce cek blik kak

Miss PIJAOSIX said...Reply To This Comment

salam.

tumpang seronok jugak..heee

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

erm....ok la tu dah jumpa..nanti kita jumpa ramai2 lak ek

Nur Misnan said...Reply To This Comment

Salam kenal .. datang dari blogger broframstone.. How is Dubai sekarang?

Memang seronok bila berborak bersama teman diwaktu bersarapan..

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

Eiii serasi betul rasa ngan adik 'kuning' ni semalam...hehe.

ayat ni la kak

ce pahamkan iffh y blur plak

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

akak x geram ngan si kunen beso, akak geram ngan si kunen tecit tuh, nk geget pp leh...hehehehehe

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...Reply To This Comment

sis jom bua sesi bfast bersama blogger...hehee..

kiera'sakura said...Reply To This Comment

thanks sgt kak sudi dtg jmpe kira.. terharu sgt.. lepas ngidam nk jmpe peluk2 akak, lepas ngidam nk jmpe dak2 tue.. hhhihi.. insyaAllah ada masa nanti blh jmpe lagi.. ke tgu kira transfer sana blh lepas masak sama2 hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...