Thursday, June 7, 2012

Syafiq Dan Roti Canai



Assalamualaikum dan salam sejahtera kawan-kawan.



Tengok la aksi adik syafiq ni dengan roti canai dia. Wahh sekarang ummi bekpes kena order roti canai 2 keping sebab nak share dengan syafiq dan qila tau. Kalau sekeping ummi tak cukup...haha.

Sayfiq memang suka makan roti canai, saya ingat sebab dia lapar tapi memang tiap kali bagi dia akan makan banyak. Suka tengok aksi dia makan.

nyum nyum...

Walau tiap kali snap gambar anak orang sekeliling duk perhatikan saya, saya buat bodoh je la. Ye...saya sangat teruja untuk merakam tiap aksi dan keletah anak-anak saya. Rugi melepaskan tiap detik indah bersama mereka pada pendapat saya. Dan akhirnya saya abadikan kisah perjalanan hidup kami di sini....di laman pink phanter milik ummi mereka. Moga mereka besar nanti mereka boleh baca coretan ummi mereka di sini...



www.tips-fb.com

13 comments:

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

ni sama mcm anak saya, pun suka betul kalau makan roti canai....kdg2 hampir habis sekeping..

Cik Diana said...Reply To This Comment

bersungguhnya dye mkn. ;)

Alieza Dayasari said...Reply To This Comment

kalau ada anak, saya pun akan snap sana sini.
budak2 masa kecil, mmg comel.

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

wah, suka makan roti cana syafiq nih ye

Sally Yatiey said...Reply To This Comment

Bagusnya Syafiq ni, suka jugak dia makan roti canai. hehe :D

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

geram tgk tngan bf tecik!!!
grrrr...nak geget sket..hihi

pena rozie said...Reply To This Comment

si twin pun suka makan roti canai jgk. Tapi telur tau. Kosong x mau. huk3...

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

akk iffah pon

ayin tdo pon amik gamba

tp hnye mak2 je paham perasaan mak kan

Yaya Azura aka Naz Azra said...Reply To This Comment

yaya pun buat derk je kalau org tengok yaya duk ambik gambar anak, gambar makanan..hehe..yg penting moment indah..

Layyinul Harir said...Reply To This Comment

saye pon suka amek gambar anak2 buah saye, time diorang makan, main dan tidor dgn aksi aksi pelik . haha

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Anak akak sejak dh beso ni upgrade ke roti telo, ahahahaha

Amboihhhh, labuhnye pp tu, geghammm

deno said...Reply To This Comment

amboi syafiq... suke roti canai ya... deno pun minat jugak roti canai tapi roti canai telur bawang.. hehe.. syafiq makin berselera! :)

kiera'sakura said...Reply To This Comment

comey je si syafiq nie.. grrrrrr kak die jenis cepat berpeluh ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...