Monday, June 11, 2012

Syafiq Tertido

Assalamualaikun dan salam sejahtera.

Hari ni saya gak slow sikit buat kerja. Kebetulan tadi agak lewat buatkan bubur syafiq. Tadi nak suap sebelum ambil qila sekolah masih panas, lepas ambik qila laju-laju nak suap dia. Dapat 3-4 suap tengok jap dah dekat 12.50 pulak. Terpaksa stop bagi syafiq makan dan angkut masuk kereta nak antar abang kakak sekolah pulak.

Ala.. Sedihnye tengok syafiq dah tertido dalam kereta tak lama lepas gerak ke sekolah. Sian dia lapar tapi tak sempat makan. LM pun tak selera nak makan bila kenang dia tak makan lagi.

Qila dah lena dah... Letih kot hari pertama sekolah lepas lama cuti. Tadi dia makan banyak bak ummi suap. Qila dan baby dah lena ummi nak makan ke atau lipat baju ek? Err mana yang penting ye?





www.tips-fb.com

4 comments:

kiera'sakura said...Reply To This Comment

terasa sayu sama Syafiq mkan x sempat kenyang.. huhuhu

Miss PIJAOSIX said...Reply To This Comment

Salam Makwe,

cian die..sampai tertido..!!

p/s: nak pic kite berdua hari tu leh tak? heee

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

alahai kecian nya dik syafiq...tak sempat kenyang dah tertido..jgn dia meragam dah le

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

ala ciannye tido dalam lapar.jangan meragam bngun nanti dah lah ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...