Thursday, July 19, 2012

Aiskrim Strawberry, Wah Aiskrim Malaysia



Assalamualaikum....


Salam sayang buat semua pembaca blog LM. Maaf sangat busy sekarang ni, entri auto post tak putus-putus. Okey nak cerita pasal aiskrim malaysia. Kebetulan ada lebih strawberry hari tu maka LM lenyek dan jadikan aiskrim. Plastik aiskrim masih banyak lagi rajin la pulak mengaiskrim sekarang ni.


Tu dia...seksi tak warnanya. ahaks...tengah hari memang syok layan aiskrim ni kan? 




www.tips-fb.com

9 comments:

kakchik@ella said...Reply To This Comment

wahhh .. seksi nya wrna dia. mmg syok layan eskrem dik tapi pagi ni ujan. kita layan tgh panaslah eh.

Suhana Shuib said...Reply To This Comment

wah! aiskrem malaysia..tingat masa kecik2 dulu..suka sgt makan askrem cendol..huhu

kiera'sakura said...Reply To This Comment

terasa kemasaman disitu.. hihihihi

Zurina Hj.Zainal said...Reply To This Comment

kt rmh saya ada jual askrem ni...1 btg 20sen...selalu suruh anak g beli...yg makannya mak pak dia...hehehehe...

Riana said...Reply To This Comment

alahai menggodanya aiskrim ni..

ros_reeza said...Reply To This Comment

Lamanya tak makan ais krim ni.. sedap2...

diana said...Reply To This Comment

kalau hari sukan sekolah masa kecik2 dulu aiskrim ni memang laku la..
tambah2 yang perisa sirap bandung.saya ,alas nak buat aiskrim ni sebab takut nanti selagi tak habis selagi tu la dok ulang makan..anak saya ni tak boleh jumpa benda2 gini..hahaha

blog-tips-kurus said...Reply To This Comment

nak sekerim red bean ade tak cik?? :-)

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

kalau jual blh untung byk ni. sy penah beli bulan lepas sebab teringin, perisa asam boi je, 50sen satu.. kalau strawberi ni boleh 70sen satu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...