Sunday, July 29, 2012

Giliran Menyediakan Iftar

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Panas juga pagi ni di sini. Alhamdulillah dah hari ke 9 kita lalui ramadhan ini. Petang ni giliran kami dan beberapa rakan lain menyediakan iftar untuk orang surau.

Masih blur nak buat kuih apa. Nak menggoreng mee tak larat nak kayuh pula dengan sudip kecik kuali kecik tu. kuali besar lupa nak angkut masa balik segamat hari tu, runah kosong pun nak simpan kuali besar ke kak? Pelik kan?macamlah saya memasak kalau balik segamat, periuk belanga banyak tak angkut ke sini. Sebab dapur sini comel kot... Malas nk bawa tak muat dapur dan tak tau nak simpan mana.

Kuih apa nk buat ni? Huhu, blurr
www.tips-fb.com

10 comments:

hawiz said...Reply To This Comment

wahh....nk laaa

SEMUT said...Reply To This Comment

selamat berpuasa..

SEMUT said...Reply To This Comment

selamat berpuasa..

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

seri muka?

kuih lapis?

kuih keria sedap gak

apam polkadot!

kiera'sakura said...Reply To This Comment

buat kek pun blh kak :)

Peri PiA said...Reply To This Comment

google cpt LM,semoga dpt idea msk sedap2 :)

Mrs. Abi said...Reply To This Comment

emmm....mesti kuih yg boleh mengenyangkan kan......huhuhuh awin pun xde idea...

izz iizza said...Reply To This Comment

apa kata order jer..hihi

forever25islovely said...Reply To This Comment

Assalamualaikum, Kak LM. eh, kak ke?heheheh..saya perasan sungguh sentiasa muda..heheheh....saya dah lama jd silent reader kak LM....semalam saya ambik resepi puding roti kak LM. hr ni kakak saya try buat. tp tak rasa lagi la..tak sabar rasanya!heheheh...k la..nak sambung buat keja pulak ni...nama je keja sekerat hari tp sentiasa ada keja sampai ke malam(ishk tak baik merungut, ada lagi yg takde keja)

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Kuih kaswi erk?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...