Sunday, July 1, 2012

Hari Membeli

Assalamualaikum
Tadi lepas balik dari IJN dan urus kan perihal peribadi kami ke jusco jap plan nak beli barang syafiq. Mulanya ingat nak beli puting untuk botol syafiq saja, sampai- sampai hubby tunjuk ada sale kat ladylike. Terkandas kat situ berjam- jam. Hubby dan anak- anak yang kelaparan gi isi perut dan saya kekenyangan bershopping.. Ahaha.

Datang kat diorang memang ngam- ngam mereka sedang makan. Hubby suruh order segan pulak.. Ahaha. Kenyang sebenarnya shopping tadi tu yang tak lalu makan. Maka suruh mereka masuk je cari barang dapur dulu sebab saya nak naik cari barang syafiq. Terkandas pula kat Poney tengok ada jual seluar jeans syafiq. Sambar 2 helai ngan sehai t- shirt. Tengok purse dah kempis terus stop menjeling baju syafiq lagi dah. Perghh sluar syafiq dekat sama harga ngan jeans ummi gak ek? Huwaaa

Naik atas cari botol, puting dan baby wipes, lari- lari turun bawah cari encik laling dan anak- anak. Capai drypers syafiq tup- tup bila jumpa mereka dah siap membeli. Wahh kesian, keletihan mereka menanti saya shopping barang syafiq tadi rupanya. Ampun!!

Kesimpulannya lain kali nak shopping saya perlu datang sendiri kot baru puas jeling sana sini apa yang ada untuk di sambar tanpa perlu buat orang letih menanti. Apa pun misi tercapai, barang yang dihajati dapat dan barang yang dihajati pun dapat juga.

P/s: semalam beli seluar.. Tadi beli lagi. Lupa lak semalam dah membeli. Pagi tadi encik suami dah sound kata tudung saya dah beratus kot? Ahaha... Takda ratusnya, dah boring pakai saya bagi orang je tudung saya biasanya.
www.tips-fb.com

17 comments:

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

standard ler orng pompuan n shopping, but kena berpada2 jelah ye!

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

ni mesti almari Lm besar ni..penuh baju n sluar pelbagai corak ni... bt entry cara simpan brg lak?

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

haha pempuan dan soping kak

MyMy said...Reply To This Comment

hehe selalu bila daa set nak beli sesuatu tapi bila terpandang 'sales' jak.. terus terlupa tujuan asal nak beli benda tu.. dan benda tu laa yg selalunya menjadi benda terakhir akan di beli hehehe

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

org perempuan mmg sinonim dengan bershopink erk LM??hahaha

buatbest said...Reply To This Comment

boleh bukak kedai tudung la lpas nie..huhu

najihah sahami said...Reply To This Comment

oo..hantu shopping jugak akak ni eh. hehhe..

kiera'sakura said...Reply To This Comment

klu cari barang Nadh pun sama je lamanya..sama je cerewetnya hihihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Selagi barang perlu saya akan shopping gak sbb mls nk cr lain kali.. Ehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Ehehehe...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Iffah pon?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Samalah kita dian

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Sebab wanita je larat nk belek sehelai demi sehelai memilih rine

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Takda la.. Tudung lama dah selamat dah!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Bkn selalu kluar pun mish.. Ahaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Tgk muka pun tai dia cerewet dik

Mrs. Abi said...Reply To This Comment

baju budak2 lagi mahal kak dri baju kita.... tshirt pun dh rm50++ kita pnya tshirt xsmpai pun mcm gitu....huhuhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...