Monday, July 30, 2012

Ingat Syafiq Je Menyimpan


Assalamualaikum semua.


Ingatkan syafiq je rajin menyimpan. Eh bukan menyimpan duit, tapi menyimpan ehem ehem dia. Hamboi, tau la puasa, ummi kurang minum air kan? syafiq berak 3-4 hari sekali. Huk huk...bau dia paham la kan? nak cuci punya la likat pekat.Mak tolongggg!!!


Rupanya ramai baby yang BF camtu. Alala...kalau dia meneran time ayah dia ada rasa nak gelak-gelak dalam hati. Lombat bintang i tau. Mula lah merayu minta encik hubby tolong cebok, cepat-cepat pakai telekung ke apa..ops, kantoi sudah. Ye la...tau dah bau dia camne kan..hihihi. Jahat tak?


Yang dah ada anak tau la camne, takde anak lagi boleh la korang nak kelentong.Dah kena baru tau.



www.tips-fb.com

6 comments:

Aishah Jahirah said...Reply To This Comment

hee belom ada berpengalaman..mmg tataw...

deno said...Reply To This Comment

tu la kan,.. pengorbanan mak.. deno bau yg kahleef dulu... bukan main "wangi".. hihi

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

ade jage ayin tu

busuk sangat taiknye

ade ke die meneran time kat masjid

sbo jela haha

diana said...Reply To This Comment

hahah..
betul la..
teringat pulak masa mula2 kena cuci maisara punye dulu..sampai muntah2..
entah apa2 je..dalam pantang pulak tu..
tapi lama2 jadi biasa sudah..selalu yang ngelat nak lari ni ayah dia la..
tapi lepas cuci dia sukerela nak pakaikan drypers dan seluar.rasa bersalah la tu..hehehe

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Haha, guna taktik ye..xpe la, sepanjang hari LM dh jaga baby, biarla kdg2 abahnya pula yg uruskan..bg kongsi.

kiera'sakura said...Reply To This Comment

slalu kalau anak sedara kira lama x bebe kira passing kat mak depa je.. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...