Friday, July 6, 2012

Jumaat Sudah

Assalamualaikum dan salam jumaat buat semua.

Jumaat sudah tiba, alhamdulillah kita masih bernafas lagi hari ini. Minggu ni plan asal nak balik kampung sebab mak hubby nak buat kenduri tapi tak jadi kenduri pula. So hubby kata tak payah la balik katanya...

Yeayyy suka sangat dengar tak payah balik kampung. Sebab.... Sebab.. Haha, ada misi belum tercapai perlu dilaksana sebenarnya. Perlu buat secepat mungkin sebelum ramadhan.

Kalau balik kampung paham je lah... Memang letih. Nak packing dah berjam bila balik nak kemas beg lagi. Mujur dah dekat dengan bonda hampir tiap hari boleh call bonda. Nanti bulan posa leh balik jenguk bonda insyaAllah.

P/s :ramai kenduri minggu ni kan?

www.tips-fb.com

7 comments:

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

ooo..akak xjadi balik kampung la minggu ni ek??
ape la misi tak tercapai die tu..

Tina Othman said...Reply To This Comment

haa sekarang ni masa cepat betul, tak lama lagi dah nak sambut ramadhan kan =)

Cikpuan rara said...Reply To This Comment

rara buat kenduri gak ahad ni =)

-Sara- said...Reply To This Comment

all jelesnyaa dia blk kg..hehe..kim slm kat org kg yeeee.. :D

faraherda. razalan said...Reply To This Comment

Sy pun pttnye blk mgu ni.

=(

Zulkbo zulkboCom said...Reply To This Comment

salam..
alhamdulillah kita masih bernafas lagi hari ini :)
umur pun semakin menua kan?

kiera'sakura said...Reply To This Comment

misi pe kak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...