Tuesday, July 31, 2012

Licin

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Tadi konon nak goreng mee untuk berbuka, sebab takda fish ball rasa tak meriah pula, dah tu risau nasi dan lauk lain tak habis. Akhirnya menu hati ayam, tomyam dan sayur pak choy je la.

Air cuma air laici campur nata de coco. Tanya encik laling nak minum apa dia jawab laici. Nata ada lebih haritu saya curah dalam air tu.. Wah meriah!

Rupanya masak campak- campak ni sedap. Licin lauk hati ntah resepi apa dan nasi. Malam ni tadi kena masak lauk untuk esok dan nasi juga. Ada telur itik juga encik laling beli tadi. Alhamdulillah rezeki. Simple pun sedap, janji mereka nak ummi yg masak. Kalau beli lauk risau tak kena citarasa.

www.tips-fb.com

3 comments:

zacky786 said...Reply To This Comment

btol jnji air tangan sendiri kn.. baru la puas hati wlwpn lauk men campak2.. hehe

deno said...Reply To This Comment

alhamdulillah :)

kiera'sakura said...Reply To This Comment

yg simple nie ekceli lagi berselera nak makan kan kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...