Sunday, July 8, 2012

Menarah Gunung

Assalamualaikum. Hari ni kurang cergas. Mata laju sebab selsema. Tadi lepas jumpa maera balik urus kain yang tak bersidai dan rest kejap.

Sakit mata tengok baju setinggi gunung sahara saya pun melipat dengan penuh rasa nikmat. Ecehhh padahal
Mata tak boleh buka sebab mengantuk! Siap pun menarah kain yang menggunung.

Azhad dah merengek ajak gi putrajaya katanya nak swimming. Ayahnya syok layan tido. Ummi tak iron baju sekolah lagi, barang kering tak shopping lagi, stok lauk pun takda lagi. Wahh mana nak buat ni?

Macam busy je... Kalau dapat mam ubat thrn zzz memang best ni. Bangun terus segar kot?

www.tips-fb.com

5 comments:

kiera'sakura said...Reply To This Comment

sian akak byaknye keja.. huhu

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

musim kot skang ni sana sini kena sakit yg sama .. papun jaga diri yek

Wanzi said...Reply To This Comment

kalau boleh tarah gunung memang hebat...

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

sama la kat sini LM>.dok menarah gunung jgk ni..hehehe

Zulkbo zulkboCom said...Reply To This Comment

salam..
kena pakai maid
juga jawabnya nih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...