Monday, July 9, 2012

Menguap...Berjangkit Ke?


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Dalam selsema dan batuk ni ada gak yang terkejut bila ditanya sihat tak LM jawab sihat tapi selsema dan batuk sikit. Dia kata jawapan LM pelik..hihi. Sihat la tu..buka sakit melepek tak boleh bangun kan? haha.


Okey nak cerita pasal menguap ni. Kebetulan memang sedang mengantuk ni asik menguap macam hippo sejak tadi. Ye la melayan syafiq punya projek mega awal pagi tadi memang mengantuk. Menguap ni berjangkit ke? sebab LM perasan kalau sorang menguap dalam kereta semua pakat menguap lepas tu. Kalau dalam dewan kuliah atau ceramah agama lagi lah menarik. Selang 4-5 saat lepas kita menguap orang lain akan sambung menguap. Hihi...korang perasan tak situasi tu?


p/s:menguap 10 kali sampai meleleh air mata takpe tau, jangan menguap tak tutup mulut sudah. Hodoh punya perangai. Lagi buruk kalau menguap tu gigi bertampal pun nampak...ish, buruk!

www.tips-fb.com

7 comments:

faraherda. razalan said...Reply To This Comment

Tapi kan, sy klu nervous...mst bnyk menguap. Np eh? Penyakit ke tu?

S.U.F.E.E.N.A.N said...Reply To This Comment

Maybe kot dik..sbb ada virus (virus penyakit 'M'-malas..haha)Selalu yg menguap2 ni masa mood boring tahap dewa, diselangi dengan rasa malas!

Riana said...Reply To This Comment

saya pulak teringat zaman belajar,bila kat bilik kuliah menguap,we all akan sentuh mbr sebelah sbb nak alih 'jangkitan' tu pd org sebelah..betulla kot mguap tu menjangkit..thehehe

kiera'sakura said...Reply To This Comment

perasan.. hihi.. slalu marah pakcik klu die lpe tutup mulut time nguap..

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

he he he hari ni je entah dh berapa menguap!

KuNanGKuNanG said...Reply To This Comment

mmg ada yg kata camtu, malah kalau baca perkataan menguap pun kite leh menguap..he3

deno said...Reply To This Comment

entah.. tapi kan kalau deno menguap depan adam, adam pun menguap sekali.. nape ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...