Monday, July 16, 2012

Monday Blues

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Semalam makan angin tak la sakan sangat,time asar dah sampai umah, jap je pun gi bersantai tapi letih macam panjat gunung.

Sakit badan tak terhingga. Lepas isya' terus landing. Tak sedar apa pun. Bangun tido masih liat lemau lagi. Syafiq pun sama dah la sepanjang malam bergayut je nak menyusu lepas tu hari ni mengamuk tak mau duduk kat baby seat pulak. Meraung sekuat hati sepanjang perjalanan balik dari sekolah abang dan kakak. Dah la kali ke 3 ummi pandu Mr F... Haish adik syafiq saya wat ummi debar. Adik syafiq pun meragam kalau isnin... Huhu

Apa nama best nak bagi pada Mr F ye? Ops mr F tu kenderaan baru sayer. Mohd apa? Tak tau nk bagi nama apa lagi. Kena bagi nama bagus sebab nak pakai lama, dulu JET**** pakai dkt 10 tahun ni BLS**** pakai sampai reput jugak kalau boleh.



www.tips-fb.com

9 comments:

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

KA pown monday2 ni lemau jugak he he

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

waaaaaaaaaaaah dah de BF baru ye Mr F...pakai sampai rebut erk awak./nak rebut dengan sapa..

hehee

Mrs. Abi said...Reply To This Comment

nak tumpang!! :)

Zurina Hj.Zainal said...Reply To This Comment

hari isnin adalah hari lemau sedunia....hahahhaa!

azwa amani said...Reply To This Comment

as-salam akak....

amani rindu akkk

amengs88 said...Reply To This Comment

Selalunya kereta yg start dengan huruf F ni mesti kereta mahal kan... Macam
Ferrari,
Frontier
Perggghhh,,, mana satu mr F ni ye??? Hehehe

Izan Ishak said...Reply To This Comment

salam miza...

biasalah kalau isnin monday blues kan...

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Best jgk dpt bersantai2..rin dok umh je..xlarat..huhu

eiela said...Reply To This Comment

hehe amik mood dulu kak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...