Friday, July 20, 2012

Murtabak ayam


Assalamualaikum semua.


Semalam memang tak masak sangat, siang tu panaskan sup semalamnya saja. Malam tu  ke kedai sebab rasa tekak ni macam nak satay je. Dah makan satay tetiba rasa macam nak murtabak ayam, so order la. Mereka dah siap makan baru murtabak LM siap


Murtabak dia ni pedas sikit,kira orang tak makan pedas tak boleh makan la sebab dia letak cili kisar. Tapi penuh dengan isi ayam dan takla penuh bawang macam kat pasar malam tu. Sedap jugak,tapi sendiri punya makan 3 potong dah stop. Pedih perut sebab siang tak makan apa dari pagi kot.

Murtabak terakhir sebelum ramadhan, lepas ni makan murtabak biasa je lah kat pasar ramadhan tu...hihi. Kat segamat ada murtabak asli nama dia. Dulu RM7 sekeping, sedap...tapi dah duk sini tak taulah ada tak murtabak yang sedap.

p/s:selamat menyambut ramadhan buat semua sahabat.

www.tips-fb.com

5 comments:

diana said...Reply To This Comment

kat sini banyak kedai murtabak walaupun bukan bulan posa.tapi murtabak bawang.bawang je yang banyak.ayam,daging,boleh kira dengan jari..kedekut!hehhe

~ yus ~ said...Reply To This Comment

suka makan martabak singapore yang ada di jual di Muar tu..

selamat berpuasa LM

GreenJade said...Reply To This Comment

err mmg pantang dgn murtabak ni...pantang tengok...mcm nk nangis ni..nakkkk :((

slmt mnyambut Ramadhan Mubarak sis LM.. :)

Peri PiA said...Reply To This Comment

sedapnyaaa

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

nak citer kat LM. tgk gambar ni buat saya teringin makan murtabak. Jd semalam ada lah beli murtabak, kononnya nak mkn lepas isyak, tapi tak best murtabak tu, daging sikit dan diletak kentang lbh, tak cukup rasa.. keciwa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...