Tuesday, July 10, 2012

Penyakitku Telah Berjangkit


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Penyakit saya demam, batuk dan selsema telah berjaya menempel pula ke baby syafiq. Akhirnya penyakit-penyakit itu telah menyerang syafiq kesayanganku...huhu. Malam tadi baby syafiq tak tido asik merengek dan meraung juga...huhu. Pasti cik pija jiran LM dengar lontaran vokal syafiq kan? Sori pija...awak tido didendangkan dengan vokal mantap syafiq.


Pagi ni dia bangun awal juga. LM sendiri rasa tak larat bangun sebab dah 2-3 malam tak tido, dia pula bangun awal. Lepas bekpes nasi dagang yang encik suami beli tadi, makan berjemaah dengan encik suami dan lepas babai babai ayahnya pergi kerja LM mandikan dia. 




hai...gebu tak saye?

Siap mandi dia main-main jap...nyanyi-nyanyi dan akhirnya dia nak tido. Yaeyy dia dah tido, boleh ummi mengemop dan cuci toilet semua...babai, banyak kerja nak buat ni. Satu entri 5 minit je update sekarang ni, tak cukup masa!



www.tips-fb.com

6 comments:

MizzTina said...Reply To This Comment

alorr siannya dia..

Faizul Osman said...Reply To This Comment

tembam nye budak kecik ni... sungguh comel...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/daftar-pemilih-pilihan-raya.html

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

busynya supermak nih..hehehe

Kakzakie said...Reply To This Comment

Siapa kata Syafiq tak gebu. Meh sini auntie cubit pipi tu. Tidurlah sayang bagi ummi siap-siap kerja rumah dulu..

izz iizza said...Reply To This Comment

comelnya..

deno said...Reply To This Comment

siannya syafiq.. jgn lupe ubat ya sayangg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...