Sunday, July 8, 2012

Pertemuan Yang Tak Dirancang



Assalamualaikum semua.
Hari ni sangat rasa tak sihat. Rekak sakit, hidung meleleh...huhu. Selsema sangat merimaskan. Plan asal nak balik kampung minggu ni maka plan nak dating dengan blogger habibi hamid kat Secret Resepi terbatal dengan sendiri nya. Tup tup tak jadi balik kampung dan pagi tadi baru teringat nak sms adik comel ni.

Dalam tak larat tu dapat jumpa dia kejap...comel orangnya. Manis dan lembut tutur bicara. tak sangka dia orang johor juga.




Sebab takda orang nak bantu snap gambar kami ambik je lah gambar sendiri. Buat maera...nanti datang sini kita jumpa lagi ye dik. Sori tak leh jumpa lama-lama sebab keadaan tak mengizinkan. 

Jika Allah izinkan kita bertemu, beberapa kali terhalang pun dapat juga kita bertentang mata..alhamdulillah.


www.tips-fb.com

6 comments:

Rafi Nilhan said...Reply To This Comment

purdah :)

Eyrique Ettiqazz. said...Reply To This Comment

dia dah pakai purdah erkk?

eiela said...Reply To This Comment

pertemuan tak dijangka selalunya akan dikenang kan

kiera'sakura said...Reply To This Comment

kalau dah ada jodoh nk jmpe tue insyaAllah Dia izinkan jugak kan kak.. Alhamdulilah

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Dapat jugak jmpa ek?alhmdulillah..

Peri PiA said...Reply To This Comment

LM,Wah bestnya dating
cantik orgnya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...