Wednesday, August 29, 2012

Letih Dia Bagi Idea..Siannye


Salam..

Tadi borak ngan shida, kata tak masak lagi pun. Takda mood nak masak. Budak-budak makan nasi lemak. Ummi masih lapar..huhu. Lepas tu saya cerita jiran saya nak beraya, saya nak hidang apa ye? letih la dia cadang itu ini. Kata takda bahan la, malas la. Takda mood la. Tak sempat la..risau syafiq kacau. Hahaha...

Dia layankan je ek? adoii bila fikir-fikir itulah guna sahabat. Kalau orang yang tak sabar malas dah dia nak borak ngan ummi ni..kikiki. Masih blur tak tau nak masak apa. Malas nak gi kedai syafiq dan qila tido. Sebab tu semua benda tak jadi...hehe.

P/s: sahabat alam maya? ye, sahabat alam maya, siang malam baca kisah mereka. borak dan bertegur sapa. Tau hati budi...mungkin lebih akrab dan bermakna dari yang nampak selalu sebelah meja tapi hanya angkat tangan atau angguk kepala saja di opis. Ukhwah ini sangat indah.
www.tips-fb.com

8 comments:

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

awak nie...saya tak kisah pun...ok je..awak dah start masak ke..tu penting nya sahabat...

Peri PiA said...Reply To This Comment

setuju,ukhwah itu indah kan?

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

x de mood ye kak.wan pon x de mood nk kerja. demam memanjang

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

bilala dapat jumpa LM erk??

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

stuju point akak y bawah sekali

rase nk tulis entry lalala

Iam Yanty said...Reply To This Comment

Agreed! Kawan2 blog lagi mesra dan kerap keep in touch dari kawan depan mata.

maszull said...Reply To This Comment

assalamualaikum lydia...ikatan ukhwah itu memang begitu bermakna...:)

kiera'sakura said...Reply To This Comment

betol tue kak... baru jap tadi masa dlm jem kira terpk kan menda nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...