Thursday, August 23, 2012

Letihnya Raya Kan?

Salam buat semua.
Raya ni selamat la setahun sekali kan? Kadang- kadang LM raya malasnya nak raya. Bukan apa, selain duit mengalir macam air badan sangatlah letih.



Syafiq lah paling letih raya ni. Time tido tak betul, kalau rumah sendiri boleh rest. Ni beraya dari satu rumah ke satu rumah anak- anak la jadi mangsa. Mak bapaknya kejar masa nak kejar beraya rumah yang wajib ziarah. Tu pun ada gak yang cicir.

Yang cicir tu qada' tahun depan la ye.. Hehe. Tahun ni raya ala kadar. Tapi beraya jauh gak la ziarah insan yg tak dapat jumpa last year. Buat encik laling tq sebab bawa syg awak ni jumpa family di bukit senggeh dan ibu di sungai rambai. Terlerai rindu pada mereka.

Ada rezeki nak lawat nenek ahad atau sabtu nanti. Pastu ziarah jiran sebelah. Lengkap dah kot. Adik beradik semua dah jumpa. Selesaiii!

P/s: ni kat neg 9, sempat tak nak dating ngan orang area bahau nih?
www.tips-fb.com

3 comments:

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

LM..raya sakan ye.

deno said...Reply To This Comment

deno demam lepas 4 hari beraya kak... hari ni pun baik... adehhh

Peri PiA said...Reply To This Comment

setuju sgt LM,huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...