Monday, August 13, 2012

Raya


Assalamualaikum semua.

Rancaknya orang membiskut sekarang kan? LM baru buat cornflakes madu dan biskut suji arab. Tu kuih wajib di rumah ni, tart esok kot kalau terlebih rajin. Ada oat banyak tu buat biskut oat pun sedap kan? tengok la nanti. Dapat 3-4 jenis pun okey dah, bukan nak beraya sangat pun. Dah biasa raya simple-simple kat qatar rasa malas nak beraya sakan. Jimat weii jimat. Baru balik tanah air, baru beli rumah, kereta, motor..nak renovation perlu banyak sen kata orang ganu. So jimat itu wajib!

Buat adik dan kawan-kawan yang ada area selangor dan KL atau mana saja, takyah la segan. Nak jumpa akak comot datang je la. No open house ye, sebab saya ni tak kerja, takda sumber. Cek nuffnang tak cash out lagi pun, kes lupa...hahaha. Padan muka kan? lupa sungguh. Ada rezeki kita makan-makan nasi hijau ke, rintik kuning ke...takda rezeki kita makan lempeng pekak atau roti jala pun sodap kan kawan-kawan.

Takda open house bukan tak undang kalian ye, jemput la datang. Tapi call awal-awal, takmo main terjah je. Tak suka main terjah-terjah, nanti i tak make up segan ler..auww.(haha gurau je). Iffah dah kata nak datang, saper lagi yang sudi? jom la..kot la ada remy ishak ke, tizz ke nak datang okey gak kan? 


www.tips-fb.com

9 comments:

kiera'sakura said...Reply To This Comment

nak datang tp macam keadaan x mengizinkan je.. huuu

Hiro said...Reply To This Comment

selamat hari raya ummi tersayang..heee..semoga bahagia dan sihat selalu! <3..hehe

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

nak dtg tp very jauh la skang ni.

Miss PIJAOSIX said...Reply To This Comment

nanti saya singgah ok...:)

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

eee memang mengade nk mekap sgale

diana said...Reply To This Comment

raya kL ye??
Lm ni kampung sebeno nya kat mana nih??

Peri PiA said...Reply To This Comment

insyAllah LM syg,janji dpt jmpe eratkan jalinan ukhwah

raya simple pon besh

Iqa Jalil said...Reply To This Comment

Wow,seronoknya dapat beraya semula di tanah air! Selamat hari raya sis :)

Salam syawal dari Manchester :)

deno said...Reply To This Comment

kalau dekat nak g jugak.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...