Tuesday, September 11, 2012

Badut Dan Payung


Assalamualaikum semua.
Raya memang meriah dengan open house. Kebetulan sabtu lepas ada beberapa rumah buat open house, salah satunya ada mengundang badut aka clown.

Macam biasa qila ngan azhad mengadap la clown tu sebab nak belon. Badut tu suruh dia makan dulu baru nak bagi belon. Dia cakap tadi dah makan, sanggup dia tunggu situ. Dapat satu belon bentuk tikus dia masih duduk situ.

Last- last sebelum balik badut tu buatkan payung untuk dia. Kembang la hati dia dapat payung.




Untung jadi anak- anak kecil ni. Ummi jeles sebab tak dapat!
www.tips-fb.com

6 comments:

kayzie said...Reply To This Comment

hehe..untunglah..anak org takut dgn badut

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

hehe..sweet!!

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

:)

kiera'sakura said...Reply To This Comment

besar pulak tue payung dia hihihihi

Peri PiA said...Reply To This Comment

pia takut2 juge dgn badut

Mak Lagenda said...Reply To This Comment

Hidup zaman kecik la best. Kan lydia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...