Tuesday, September 11, 2012

Kabel Putus?

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sejak dari jumaat internet,tv dan telefon rumah tak berfungsi. Unify buat hal? Nape ye? Rupanya ada kabel putus.

Mereka datang sabtu tak boleh repair sebab kabel yg putus katanya. Ahad senyap tanpa berita. Pagi tadi pun takda. Saya dah meroyan, banyak hari lak tu?

Petang tadi baru ada mereka bertungkus lumus repair sampai 3 group katanya. Besar betul problem kalau banyak group repair kan? Malam ni whatsapp ngan awin pakai line meksis je la. Risau je limit. Borak punya borak , check tengok dah ada wifi pukul 11 levih tadi. Alhamdulillah... Kerosakan dah diperbaiki. Terima kasih warga kerja TM dan geng unify, wat kerja malam- malam sampai selesai.

Esok syafiq boleh tengok tv!
www.tips-fb.com

2 comments:

kiera'sakura said...Reply To This Comment

Alhamdulilah dah ok.. ahad tue mesti xde sape nk mai keja la tue

Peri PiA said...Reply To This Comment

unifi tu le,xblh repair sendiri

kena pgl mereka juge,huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...