Tuesday, September 18, 2012

Klinik Kesihatan Seri Kembangan?


Salam...
Sayafiq demam, batuk dan selsema. ummi dia pun sama sampai tak keluar suara. Syafiq dah ambil ubat tapi belum baik betul. Haritu pergi klinik panel je check, almaklum saya kan baru pindah mana tau mana nak cari klinik kesihatan seri kembangan ni...kalau mengandung sah la tak melawat ke sana sampai bersalin...ekeke.

Bila tanya kawan-kawan mereka suruh tanya yana dan ujang, tapi bila fikir fikir semula baik saya google dulu sebelum sms yana. Wah dah dapat koordinat dan nombor telefon klinik kesihatan tu lagi. Cekap kan? untung ada kawan suruh bertindak, kalau tak otak ni takmo gerak pun..dasar nak disuap je..huhu.

Lepas ni boleh buatkan buku biru untuk baby syafiq, bawa buku suntikan dari Qatar tu ada klinik takmo terima masa syafiq nak ambil suntikan setahun hari tu. Padahal sama je pun,huhu..

www.tips-fb.com

6 comments:

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

syian baby...hope baby cpt sembuh...
ummi jgn lupe wat buku biru jgk tau..eyh silap..jgn lupe mkn ubat.. :)

akubiomed said...Reply To This Comment

@.: iEyLa :.

Kesian melihat kalau anak kecil sakit kerana mereka tidak tahu mengadu.

Hazmin Hamudin said...Reply To This Comment

Baru berpindah ke Seri Kembangan ke? Kelinik Kesihatan Seri Kembangan berhadapan dengan South City Plaza.. :)

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

alahai sian syafiq somel tu

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

semoga dipermudahkan ye..

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

ummi takde suara sebab apa ye..hehhee...luah kan sehabis mungkin dlm tmpoh 3 jam kita bersama kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...