Thursday, September 6, 2012

Sambut Birthday Aqilah

Assalamualaikum smdan salam sejahtera.
Hari ni ulang tahun kelahiran puteri kami yang super duper peramah dan ceria serta banyak celoteh tu iaitu aqilah.

Nak bawa makan lepas maghrib tadi kakak dan abangnya ada kelas tuisyen. So bawa lah makan lewat sikit.



Keknya haruslah gambar dora ye tuan puan. Kek mahal giler rupanya. Haish buat sendiri lagi bagus. Ummi dah ngantuk layankan saja anak- anak makan. Syafiq tu muka bengkak baru pas jatuh isya' tadi. Luka sikit sebelah kanan muka dia. Anak hero muka dah bertanda. Siannye...

Moga makin matang, bijak dan terus jadi anak yg baik. Ummi sayang aqilah.
www.tips-fb.com

4 comments:

Zulkbo zulkboCom said...Reply To This Comment

Salam..
selamat hari lahir Aqilah
semoga menjadi anak yang baik
beriman dan menghormati ibu
dan ayah..amin.

Jering Daily said...Reply To This Comment

Salam..

Nice Blog..Kami follow di sini..
Harap tuan tanah dpt melakukan perkara yg sama di blog kami..

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

happy2 utk anak2 kita kan

kiera'sakura said...Reply To This Comment

kepsi... mula tingin nak makan kepsi jugak huuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...