Saturday, September 15, 2012

Sambutan Hari Raya Villa Rimbawan


Assalamualaikum
Ramai balik kampung minggu ni kan? Cuti panjang la katanya. LM tak balik sebab lagi dua minggu dah nak balik lagi. Lagi pun minggu ni ada sambutan raya penduduk villa rimbawan tempat tinggal kami.



Tadi macam- macam makanan ada, LM ambil nasi arab, ayam dan rendang daging. Lemang sepotong dan jelly kelapa share dengan baby. Qila dan maisarah makan mihun sup.

Nampak meriah, dapat jumpa dan kenal dengan jiran baru. Cuma hajat nak dapat kawan seumuran belum tercapai. Kalau ada yang sebaya best juga kot? Kot la... Hihi

P/s: selama ni kawan ngan korang best sangat, kalau ada jiran yang seumuran leh beraktiviti wat kek sama2 ke, wat tart ke.. Wahhh menarik kan?
www.tips-fb.com

9 comments:

blog usang said...Reply To This Comment

tak pernah makan ansi arab ni...:)

Solihin Zubir said...Reply To This Comment

alaaa.. kawan je dgn veteran apa salahnya.. ajak je diorg buat kek skali.. haha.. ;-p

Izan Ishak said...Reply To This Comment

miza dah pindah rumah sendiri ke? bestnya makan2... izan ni kena tahan napsu jelah bila tau en hubby pegi jamuan raya sana sini.. huhu...

azwa amani said...Reply To This Comment

sedapnyee.... :) huhuhuhu

Scarlett O'Hara said...Reply To This Comment

Nasi arnab ada tak Miza?

emieysandra said...Reply To This Comment

tu nasi arab k? menyelerakan =)

siMpLY nana said...Reply To This Comment

seronok kan bila ada kawan yg sehati sejiwa yg dekat2.bila dh dok rumah ni, kte pun mencari2 kawan2 yg begitu...ad je time susah dan senang.psstttt lagi satu leh tukar2 makanan.bestnya..hi3

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

oo nila cite nasi arab td tuu

kiera'sakura said...Reply To This Comment

kan klu dkt blh buat tart sesama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...