Friday, September 28, 2012

Stroller

Assalamualaikum
Malam tadi shopping lupa bawa stroller baby adlan syafiq. Last- last encik laling pinjam je jusco punya stroller.

Lepas siap ummi shopping ayahnya pula mencari cadar lah apa la.. Dia okey lagi. Bila ayahnya sibuk tengok katil dia dah boring minta keluar. Pakai kasut tak jalan apa kes kan? Terus nak keluar.



Last- last dia yang tolak stroller. Tengok muka dia tu.. Tengok muka pun tau lasak kan? Adoii. Shopping dua jam pun tak sampai tapi rasa macam 5 jam punya letihnya. Mengejar syafiq macam nak terseliuh urat betis ummi.

P/s: stroller tu free je te kalau nak pinjam. Hehe.

www.tips-fb.com

4 comments:

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

ye ke LM??selalunya berbayar..

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

budak2 lelaki mmg begitulah lasaknyer

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

kemain lg

kiera'sakura said...Reply To This Comment

tergelak tgk muka syafiq. mesti dia puas dpt tolak tue hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...