Monday, October 15, 2012

Breast Pump Battery Operated-Pureen

Assalamualaikum...

Ramai sahabat masih di dalam pantang dan ada yang bakal berpantang. Tak semua jadi suri rumah seperti LM, dan tak semua berpeluang membeli pump yang berjenama bagus dan mahal kan?

Nak share satu barang ni dengan korang. LM guna pump ni, alhamdulillah bagus dan puas hati. Harga murah tak sampai RM100 pun, dalam RM80 lebih je rasanya.

Dia hanya guna kuasa bateri saja, LM pakai bateri regarchable saja. Jimat sangat! Sekali pump nak dapat 5 oz tu tak jadi basalah untuk sebelah bahagian. 



Dulu kan syafiq kerap menyusu, setengah jam nak susu, so kena pump kalau nak bawa keluar jalan. Saya tak kerja malas nak beli mahal-mahal sebab tak berbaloi nak miliki benda mahal sebab brand ni dah cukup baik untuk saya, sangat membantu. Boleh selaraskan nak cengkam kuat ke perlahan. so takda masalah sakit ke apa. 

Moga sahabat yang mencari yang berkualiti dan berbaloi untuk dimiliki boleh cuba beli brand pureen. Anda akan kagum sebab harganya murah tapi bagus.
www.tips-fb.com

22 comments:

Nur Danisha said...Reply To This Comment

xbli lg pump utk susu..if ok nk try gk la nt bila dah bsalin..tunggu ms je ni..

Rozita said...Reply To This Comment

kagum dengan org yang bersemangat tinggi... ada jugak pilihan lain sekarang ni unimom pun ok harganya..

Rozita said...Reply To This Comment

oppss lupa boleh tengok review di blog saya juga LM..

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

guna bateri yang ni? ooo, boleh beli ni, senang kalau guna kat mana2 pun kan? yg sy guna sekarang yg elektrik,jenama modela rasanya...tp tak beli, kakak bg pinjam sebab anak dia dh besar.. guna letrik pyh juga, tak smua tempat boleh pam nanti... thanks LM, prihatin..

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

tq share ye, berguna utk yg len2 ni

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Aloh...dh bli la LM..klu LM bgthu awal..sure dh bli yg batery ni..huhu

teratai said...Reply To This Comment

Sudah melepasi zaman ini...anak2 dah besar panjang!

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

akak iffah beli y mesin tu

500 gak regenye

tpi die keje

elokla pakai y mahal terus, tahan lame..n mudah y penting

Asyifa Mustaffa said...Reply To This Comment

Bole try la yg ni nnti....harga pun should be ok je nmpknya.....

Riana said...Reply To This Comment

wah..bole masuk list ni..tandem senang sikit kl guna battery..tq kak for review =)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Rianasama2 dear

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Asyifa Mustaffatu la harganya mmg bagus

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Iffah Afeefahada duit semua jd iffah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@terataihehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Chekgu Azrinetakpe rine, janji dah settle kan

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Kesuma Angsanaharapnya..amin

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Aisy Nasihasama2 yang

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Rozitaooo

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Nur Danishamoga selamat bersalin

kiera'sakura said...Reply To This Comment

ada jugak dengar brand nie.. senang kan kak xyah lenguh tangan pump..

*even kira tak kawen tapi kira suka jadikan pengalaman kakak2 dengan kwn2 sebagai pedoman ;)

Aiye Shahril said...Reply To This Comment

assalam..sy ni bakal ayah thn depan..mmg nk beli pump ni utk isteri tercinta..cuma nak tnya kt mane puan beli dgn harga bwh RM 100?tq..

nadia rahim said...Reply To This Comment

salam kak,sy nak tumpang post boleh x,saya x reti nk buat blog mcm ni, sy ada satu breast pump battery jenama pureen mcm ni,sy nak let go,sbb baru guna sekali sahaja masih baru, saya nk jual rm 100, sy beli rm150..kalau ada sesipa nk harga boleh turun sket..contact je no ni kalau ada yg berminat..011-11718191(nadia)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...