Sunday, October 28, 2012

Jom Kenal Blogger Baru


Assalamualaikum...

Lamanya tak blogwalking tau. Balas ziarah lagi la dah berzaman tak buat. Busy tahap PM pun ada kan? Sempena nak sambut aidil adha ni LM nak buat satu bloglist baru untuk blogger baru yang follower dia bawah 500 orang.

Yang ni khas buat korang yang tak jemu ziarah ke sini setia membaca kisah kami sekeluarga. Bagi yang berminat nak masuk bloglist ni buat saja satu entri ringkas, boleh ajak rakan blogger kita yang baru sama-sama join bloglist ni. 

Caranya: 
1.buat entri dan letak linknya di dalam entri ni. Nanti free LM masukkan dalam bloglist baru tu ye lepas balik cuti raya nanti.

Selamat berkenalan sesama kita, salam ukhwah...moga kita dapat sahabat di samping dapat info dari membaca kisah kawan-kawan kita.

Jom kenal blogger Jassnani . LM dah follow dia korang bila lagi?

www.tips-fb.com

17 comments:

deno said...Reply To This Comment

emmm... nak folo tp ada masalah la... hadoiii

Izan Ishak said...Reply To This Comment

blm folo lagi sbb bband ni slow. tapi dah komen2 kat sana~

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

Apa khabar kak? Sihat? Samalah kita fah lama tak blogwalking. Busy tahap TPM. Haha.

diana said...Reply To This Comment

rajin nya lM..saya ni bila la nak ubah apa2 kat blog tu..tak sempat..bloglist pun tak berupdate.bnyak blog2 yang dah tak aktif masih ada dalam bloglist tu..

krole said...Reply To This Comment

wuahhh camat raye wak...krole doakn moga wak n family sntiasa bahgia n dpermudahkan olehNya insyallah.wak bloglist wak le krole ikot ke?

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

ok fre2 KA terjah ye

deno said...Reply To This Comment

yeay! dah boleh folo! :)

rohayu osman said...Reply To This Comment

http://rohayuosman.blogspot.com/2012/10/jom-kenal-blogger-baru.html

ieda said...Reply To This Comment

haa akak dah terjah dah blog tuu ..
salam aidliadha dik ! ;)

jaja said...Reply To This Comment

http://thenagena.blogspot.com/2012/10/jom-kenal-blogger-baru.html

salam kenal..:)

Syat0za Zai said...Reply To This Comment

nk join nk join :P

Salam Aidil Adha kak :)

aliahmohdsalleh said...Reply To This Comment

Boleh tak saya nak follow blog anda?

Cik Fie said...Reply To This Comment

Entri Yang Best :)

Dah Lama Follow Blog Awak . Follow Blog Ni Kalau Sudi :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/

aliahmohdsalleh said...Reply To This Comment

Salam Aidil Adha.Salam kenal

hairulafiz said...Reply To This Comment

nak join bloglist bole..... ni link saya http://hairulafiz.blogspot.com

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

terjah.... :)

Fida said...Reply To This Comment

Haip...tumpang lalu... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...