Monday, October 29, 2012

Monday Blues


Salam buat semua.
Berjam mengharung lautan kereta nak pulang ke rumah semalam buat kami sekeluarga letih dan bisa badan.

Baby syafiq pun terasa mood monday blues juga bila badan lesu tak bermaya



Ummi lagi la tak larat. Kain pun tak basuh lagi ni, layan baby syafiq dulu.
www.tips-fb.com

3 comments:

Yaya Azura said...Reply To This Comment

surirumah mondayblues nak urus rumah tangga
Yaya mondayblues nk buat kerja ofis...blues sungguh la.....tapi kena buat jugak...

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

rse nak join je bf tecik cmni...

kiera'sakura said...Reply To This Comment

kira nk balik utara pun sangkut dlm jem selalunya tak. nasib la Pakcik yang drive sian kt dia bgun pagi senin tue liat je nak bgun huuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...