Wednesday, October 24, 2012

Pertemuan Akak Comot Dengan Sunah Sakura


Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah, dapat juga LM bertemu dengan adik Sunah Sakura. Hampir 3 tahun kenal akhirnya bersua juga akhirnya. Sukar juga nak mencelah cari masa sesuai detim dengan sunah ni, akhirnya dalam sempit waktu tu kami berpeluang mengukuhkan ukhwah pagi tadi dengan minum pagi bersama.

Orang sarawak datang selangor pasti tercari-cari jalan. Mujur sunah minta bantuan adik yang baik hati along sebagai penunjuk arah aka pemandu juga kan?

Maaf ye, cuma tunjuk gambar tangan dan pinggan sunah je...gambar kami berdua tak sesuai ditonton di sini kot...ehehe.

Comelnye adik sunah, terpaku mata melihat, terpesona mata memandang. Mujur tak tenung sunah lama-lama kalau tak mesti dia tak mampu menyuap kan? hehehe

Apa pun, tq buat sunah yang baik budi kerap bantu akak comot selama persahabatan ini. Ops nama akak comot tu sunah yang bagi masa LM baru-baru berblogging dulu, lekat sampai sekarang.

Moga ukhwah yang terjalin kekal ke akhir hayat, amin. Lepas jumpa akak comot sunah jumpa baby firas dan sue ieb, lepas tu dating dengan sue qaseh dalia pula...wah syoknya!


www.tips-fb.com

13 comments:

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

oh ini orang yang dinantikan tadi...
makan ape tadi? best sesekali jumpa kwn.. lagi2 kwn yang tak pernah jumpa secara live... nak buat juga lah mcm ni, mcm best je.

kakchik@ella said...Reply To This Comment

entah bila giliran kita ye?

kiera'sakura said...Reply To This Comment

nampak jari manis kak sunah!!!! hiihihihihi

*seyes itu yg pertama kira nmpk masa tgk gmbr tue hihihihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

InsyaAllah KC,akan tiba masanya nnt

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Ye..jumpa dik sunah.sy mkn mee sup je

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

Akak pun pandang jari sunah gak

deno said...Reply To This Comment

agaknya bila giliran deno dpt jumpa akak... rasa nak jumpa sgt! cara akak tulis dlm blog ni kan.. deno tahu akak seorang yg sgt lembut, peramah dan penyayang.... :)

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

kak Ayu bila?

sunah mmg sempurna kjadian. kak mmg tpaku mmandangnya

Sunah Sakura said...Reply To This Comment

haippp...jangan pandang jari tu...tengok pinggan tu, licin kannnn....

Along Usop said...Reply To This Comment

tunggu je la seru die nanti :)

fRaMe+LenSeS said...Reply To This Comment

tamo baca entry ni. jelesssss

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

syok la depa leh jumpa huhu....cincin di jari

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

syoknyee....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...