Monday, October 29, 2012

Rambut Panjang VS Rambut Pendek

Salam buat semua.
Dari zaman sekolah memang LM suka berambut panjang. Bila dah ada anak mula hati goyah sikit. Rambut gugur dan rupa tak terurus kalau rambut panjang. Kalau bangun menyusukan anak time malam lagi parah, macam pontianak pun ada... Huuu

Bila boring berambut panjang dan rasa bak kemas mula la potong rambut. Lebih gila bila LM pernah potong rambut sendiri masa kat qatar.. Haha

Bila rasa nak nampak ayu mula tanam azam nak berambut paras pinggang semula. Macam iklan syampoo kan? Ahaks.

Sebenarnya tak salah berambut panjang walau ada anak kecik. Apa yang penting kemas. Korang suka berambut panjang ke pendek kalau dah ada baby?
www.tips-fb.com

9 comments:

amaniammar said...Reply To This Comment

salam sis

saya sukak bila berambut pendek...Alhamdulillah my barber (betul ke x.tukang gunting rambut sya is my other half) jd jimat sket cash out tuk ke saloon..hihihihi aurat tu..(cam xda saloon perempuan erk..)
tp tu r..sy mmg mengalami masalah keguguran rambut n dandruff..tu yg kena make it short (i meant by really short..)ala boy cut..

Eiqa Almond said...Reply To This Comment

errkk..
eiqa xde anak lagi. ehhee
tapi eiqa suka rambut panjang..
nampakk ayuuu, woot woot.. :P

Brilliant Marjan said...Reply To This Comment

sy selesa rambut pendek..dulu zaman kanak2 n school mmg rambut pendek..cuma dh kawen lain sikit..

Yaya Azura said...Reply To This Comment

dulu panjang sekarang dah paras bahu..kalau boleh nak pendek..senang nak urus tapi suami tak izin

elly norman said...Reply To This Comment

dari dulu pon memang tak pernah panjang sangat .. manja manja separas bahu jer.. tapi since anak dah ramai... lebih selesa berambut pendek.. sebab takmo buang banyak masa dok uruskan rambut jer...

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

KA pown suka juga berfesyen2 ni dulu2 hehe

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

rambut adik time skolah dlu pnjang smpai ke paras punggung..
bile dh skolah asrama ptong pendek..senang nk jage..

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

setakat ni saya suka berambut pendek sementara ank kecil...mmg rimas rasa rambut serabai n panjang, kadang2 tak sempat nak sikat pun bila bergegas bangun tidur dengan anak lapar r menangis...

kiera'sakura said...Reply To This Comment

kira baru je ptong rambut ritu sebab rambut mmg dah sangat panjang letih nak jaga dengan berpeluh panas lagi huu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...