Tuesday, October 30, 2012

Sambung Tidur

Salam
Panas terik dah kat luar tu,harapnya boleh mengeringkan kain yang dijemuran. Baby syafiq bangun awal juga pagi ni. Lepas encik laling gi kerja dia terus naik atas katil dan sambung tidur.

Patutlah tadi encik laling kata, sedapnye orang duk rumah boleh sambung tidur. Memang best pun, sejak syafiq takmo tidur buaian ni memang kena teman dia landing golek- golek atas katil. Haaa kalau teman lama la dia tidur, lagi best kalau ummi tidur sekali. Haha


www.tips-fb.com

9 comments:

fiqkbe said...Reply To This Comment

jom tdo. zzzzz.... :P

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

nak join jgk bole kak??huhu

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Wah.. Sedapnya kalau dapat golek2 atas tilam saat ini. :)

KAMIHIDUP said...Reply To This Comment

Syoknyaaaaa.

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

nk juga hehhehe

diana said...Reply To This Comment

x sempat la nak tidur sekarang ni..anak tidur je saya ligat kat dapur.mengemas,membasuh..bila anak bangun.layan anak pulak..letih nya...huhu...

deno said...Reply To This Comment

kat sini pun tersangatlah panas...

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

betul2 ni... tp alahai, next week saya dh xleh tdoo siang dh...huhu

kiera'sakura said...Reply To This Comment

kira selalu jeles org yg dok umah kalau pagi tue ujan hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...