Monday, October 8, 2012

Sayur Mudah


Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Masak ni perlu seiring dengan kerajinan. Kalau diri malas masak menu mudah pun tak menjadi kan?

Time malas melanda biasanya masak simple mimple macam ni je la...


Lawan dengan sambal ikan dan sikit ikan kering atau telur asin dah cukup buat nafsu makan terbuka kan? 

www.tips-fb.com

8 comments:

MaDiHaA a.k.a Ratna said...Reply To This Comment

miza.. akak masih menunggu email dari miza ni tauuu... miza dah baca belum komen akak kat entry terubuk bakar tuh?

~ yus ~ said...Reply To This Comment

betul, yus hari ni pun masak simple je. Bayam tumis air dengan sotong masak kicap...

missSenget said...Reply To This Comment

sedap sgt dah ni kak..

suka..!

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

suka..sedap!!

Yaya Azura said...Reply To This Comment

yaya suka lauk air macam tu..gulai-gulai kurang sikit..

kiera'sakura said...Reply To This Comment

mkn dengan ikan rebus goreng cicah sambal belacan pun sedap kak

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Eh,ni akak suk a, boh lada itam sket,sayu bening ni,msk la apa skalipon, akak on je :)

Izan Ishak said...Reply To This Comment

sejak beranak kecik ni mmg simple ajelah izan masak. semua kena buat laju2... sblm baby bangun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...