Tuesday, October 2, 2012

Subhanallah!

Assalamualaikum

Saja nak share keindahan kejadian ciptaan Allah ni. Terima kasih buat akak kesayangan kak rahiza sebab sudi share gambar ni dengan adik tadi.



Berulang kali mendongak ke langit tak dapat nak tengok. Silau. Amat terharu kak rahiza tag tadi. Siapa yang tak dapat lihat harap gambar ni boleh la jadi penawarnya ye.

www.tips-fb.com

8 comments:

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

SHIDA PUN BERAPA KALI DONGAK NAK TENGOK DAN SNAP PICT..TP X DAPAT..SILAU YANG AMAT...

ieda said...Reply To This Comment

tu lah
tadi ada tgk kat blog kawan2 ;)

dEdEQ dE wIshEs said...Reply To This Comment

CANTIKKAN .. BERUNTUNG KITE DAPAT MELIHAT ..

Melati Qistyna's Mummy said...Reply To This Comment

Akak x nmpk pong, huhuhu *cntk

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

cantik

xpasan lak td ishh

Yaya Azura said...Reply To This Comment

subhanallah...

Peri PiA said...Reply To This Comment

Subhanallah

kiera'sakura said...Reply To This Comment

subhanallah. kira smpi kena marah ngn akak opis sbb tgk direct cm tue je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...