Tuesday, October 16, 2012

Wedges Ke?

Salam...
Sejak syafiq dah besar ni makin tak larat nak dukung dia,maka laling la yang mendukung bujang kecik tu.

Bila dah tak kendong anak boleh mula pakai wedges kan? Alhamdulillah wedges baru ni selesa sangat dan tapaknya getah. Selamat sangat.




Harga seiring dengan rupa dan jenama. Alhamdulillah selesa. Lepas ni boleh beli lagi banyak wedges bagi hadiah untuk diri sendiri. Ops ni beli pakai duit blog, saja nak buat kenangan.
www.tips-fb.com

21 comments:

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

tak berapa blh pakai lama sangt la LM..sakit kaki kalau saya.. huhu..

Iffah Afeefah said...Reply To This Comment

adeih ingtkn wedges makanan tu

Mohdkamarul Hisam said...Reply To This Comment

cantiknyaaa kasut baru , ok ke jalan tu :)

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

ingtkan cheesy wedges KFC =D

Kakzakie said...Reply To This Comment

Banyak dapat duit berblog ye dik sampai boleh beli kasut Alien Delon.

Kakak pun suka wedges selesa.

Aku Ibu Muda said...Reply To This Comment

wedges...selamanya di hati...hihhiii... selesa :)

maszull said...Reply To This Comment

assalamualaikum lydia...memang best pakai wedges ni selamat bila berjalan...:)

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

wah byk ler duit blog tu ye tahniah!

Iaruz said...Reply To This Comment

baru je belajar pakai blog..best gak...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Chekgu Azrineza klu 2 inci ok lg rine.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Iffah Afeefahhahahaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Mohdkamarul Hisamokey je..sbb x tinggi sgt

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Rozuan Ismailhehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Kakzakiemurah je kak..br 80 lbh.huhu..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Aku Ibu Mudayeayy sama

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@maszullbetul sis..risau terpelecok klu heel

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Kesuma Angsanatak byk mana duit blog, tu yg beli kasut murah je tu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...Reply To This Comment

@Iaruzselamat berblogging

kiera'sakura said...Reply To This Comment

kira skang nie lebih selesa pakai kasut tutup. senang nak jalan lelaju hihihi

.: iEyLa :. said...Reply To This Comment

waaahhh...pakai duit blog.. :)

Notami said...Reply To This Comment

sy suke taste akak! (^_^)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...