Friday, November 9, 2012

Antara Tips Untuk Kekal Langsing


Assalamualaikum



Ada anak rapat- rapat seramai 4 orang di tambah dengan kelasakan baby syafiq tidak mustahil untuk kekal langsing hingga kini.

Ceeewahh. Ni bukan iklan produk pelangsingan ye,tapi hakikat kot? Kalau ada anak 4 orang cam LM ni, ada pula yang lasak cam baby syafiq yang kerap main kejar- kejar kalau pergi shopping,siyes korang boleh pakai baju saiz S dan seluar saiz 28 dengan mudah tanpa perlu diet.

Phewww... Ummi letih kejar syafiq.huhu.
www.tips-fb.com

6 comments:

uNa said...Reply To This Comment

blog walking cni..

klau yg dh memang bju saiz s,suar saiz 27,lg slim la gayanya....hehe

Azlina bt. Azis said...Reply To This Comment

memang meletihkan kan kan
http://azlinaazis.blogspot.com/

aTieYusof Family said...Reply To This Comment

Beruntung nya klu kekal langsing..
senang nak cari baju & seluar..:)
mcm sy ni badan naik selepas bersalin dulu..susah nya nak maintain :)..

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

wawawa..
sis y asyik blari2 di CR tak kurus pun

krole said...Reply To This Comment

hahaha pulak dah wak~krole fhm tu..bab besa jgk jg ank2 buah...pergh!!! btul..komfirm slim,takyah nak diet2~

deno said...Reply To This Comment

hihi... senang kan kak.. tak pyh pegi gym ke apa.. senaman kejar syafiq ngan anak2 pun dah cukup.. hihi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...