Tuesday, November 13, 2012

Baju Anak

Assalamualaikum
Memandangkan hari ni raya kan? (Eh raya lah sangat?)LM pergi shopping. Weeee syok nye shopping tanpa batasan. Setia sungguh encik laling menanti tanpa rungutan. Kedai baju kedai kasut semua den lawat

Plan asal nak beli baju baby adlan syafiq. Apa yang kelakar baju dah offer masih nak cari yang murah juga. Kalau kat qatar baju dapat harga 50-60 riyal dikira murah sangat tu, kat sini masih berharap dapat brand poney,kiko dengan harga 30-40 hengget! Giler punya kedekut ummi kan!

Dah baju kat malaysia murah? Dan boleh dapat murah sebaiknya kita borong yang murah saja lah kan? Tak elok membazir. (Lebih- lebih lagi baby syafiq kan bongsu!) Ahaha

Dapat 2 helai t-shirt dan dua helai jeans syafiq.Alhamdulillah... Berjaya shopping walau letih mereka melayan syafiq.

Shopping mana? KL? Tak perlu jauh2, dkt dengan rumah pun boleh shopping. Sekitar 15-20 minit dari rumah banyak tempat shopping,buat apa membazir minyak pergi KL kan?


www.tips-fb.com

4 comments:

Rafidah Rahmat said...Reply To This Comment

Akak sayang! jom join contest ni!dapat gi Legoland free!

http://www.miszlullaby.com/2012/11/contest-merekacipta-header-blog.html

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...Reply To This Comment

salam sis. shoping mana? kt Giant atau Jusco? kalau sy turun kl, leh la jumpe2.nk gomol2 si syafiq.hehe

maszull said...Reply To This Comment

assalamualaikum lydia...betul2 tu jgn membazirkan...;)

kiera'sakura said...Reply To This Comment

nasib baik syafiq xpndai mintak lagi ihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...