Sunday, November 4, 2012

Barang Pos Laju Patah Balik


Salam
Pelik bunyi tajuknya kan? Haaa ini sambungan entri sebelum ni. Inilah barang yang dibawa pergi oleh abang posmen dan terpaksa patah balik hantar kepada wanita comel ini( cehh jangan muntah)

Jangan la muntah hijau pula, ahaha. Tak sia- sia call pejabat pos laju walau tau mereka cuti semalam, merayu minta dia call abang posmen tu agar patah balik hantar barang saya.

Terima kasih la untuk kedua- dua pihak, abang posmen dan abang yang sambut telefon tu ye. Saya sangat hargai jasa kalian berdua. Walau dah ucap terima kasih semalam masih senyum lagi bila kenang perkara tu. ye la, saya berusaha gigih call pejabat sebab takmo pergi ambil barang di bangi.




Itulah barangnya, barang yang dinantikan. 10 helai tudung untuk dijual.. Ehehe

Bagi yang sudi nak bantu ambilkan barang tq ye. Bagi yang komen pun tq gak.. Ngeri la pos laju ni. Memang risau kalau takda orang kat rumah.

www.tips-fb.com

13 comments:

diana said...Reply To This Comment

lm pos kan untuk siap...?jual tudung ye sekarang?jadi tokey la ni ye?

Citarasa Rinduan said...Reply To This Comment

syukur.
mula2 bj tajuk entry barang patah..
ingat ada masalah. rupanya patah balik..
heheheee

nur amalina athman said...Reply To This Comment

Alhamdulillah.

Kalau tak silap saya, smlm dorang tak cuti. Sebab ganti cuti 27/10. Berdasarkan apa yang sy tngok dkt website posmalaysia laa..:D

aimaniman said...Reply To This Comment

Setakat ni kbetulan ada jer kat rumah kalau x da pun p amik brg kat pjbt pos pt klang je x ler jauh nooo...

gigihnya jd usahawanita tudung...

cheeze maz said...Reply To This Comment

salam ziarah.

Jemput ke blog akak di cheezemaz.blogspot.com. Mana tau berkenan nak rasa serbuk cheese CHEEZE MAZ, yg bila dicampur air akan menghasilkan sos cheese seenak sos cheeze wedge, KFC. Lagipun hy RM 10.00 untuk 1 pack seberat 200 gram. blh jd pengedar...

ieda said...Reply To This Comment

oh ... syukurrr , sib baik dia nak hantar balik dik ekek ;)

Fendy said...Reply To This Comment

memg selalu mcm tu...xde kat uma..barang kene amek kat pejabat pos...dah la jauh pejabat pos tu...adesss

krole said...Reply To This Comment

huhuhu tu r ssh jgk pos2 laju ni wak..tp serius~mmg krole respek abg posmen tu...terbaik~

Zulkbo zulkboCom said...Reply To This Comment

salam..
nasib baik tak hilang..
jika tidak ada insurance tak
agaknya..?berapa cover?

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

dapat jugakkan barang yang pos laju tuh.nasib baik lah x kena pergi ambik kat bangi kan

kiera'sakura said...Reply To This Comment

klu nak pos laju kat umah mama selalu dorg kata kitorang takde umah padahal ada je. depa yg mlas nk tgu lama skit org nk bukak pintu

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

BAGUS LA MCM TU KAN....

EH EH AWAK NAK WAT BISNES TUDUNG KE

maszull said...Reply To This Comment

assalamualaikum lydia...betul tu poslaju ni mmg mcm tu kalau x ada org kat rumah memang kena amik kat pejabat dia sendiri...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...