Saturday, November 24, 2012

Jangan Makan Dulu!


Assalamualaikum



Adakah sejak ada blog perkara sebegini memang jadi kebiasaan buat korang semua? Hihihi

Kalau LM lepas masak tu terus snap gambar. Kalau lambat memang tak sempat lah. Sebelum family tarik kerusi makan,elok snap gambar apa yang patut. Betul tak?

P/s: kalau kat kedai pulak camne? LM ada segan sikit nak snap gambar mee goreng atau roti canai ... Hihi. Segan mata yang memandang la...

www.tips-fb.com

11 comments:

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Mula2 memang macam itu, ambil gambar bagaikan satu kewajipan. Lama2 dah rasa malas pula... :)

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Hahaha...kalau saya bab makan ni pyh sempat nk snap gambar, mmg nampak makanan kang laju je nk makan.. Kalau kat luar lak malu dgn org, sm dgn LM.

MaMa Rey said...Reply To This Comment

hehehe..snap dulu baru makan..jangan panggil makan dulu nanti tak sempat nak snap hehehe

Asyifa Mustaffa said...Reply To This Comment

tgk mood..!
klau rajin...tahan dulu orng dlm umh nie jgn mkn...klau x rajin...kasi bedal je la....hehehe...

klau kat kedai tu...tgk kedai dan mood..klau x de orng keliling...mmg cepat2 snap pic...klau ramai orng tu...malu2 alah gak la...tp klau hati teringin gak nak ambik...peduli apa kata orng kan....main tangkap je...!!hehehe

Kak Mahh said...Reply To This Comment

Akak snap je,buat macam biasa buat.Jangan malu...rugi..bukan selalu kita snap gambar di kedai.

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

huhu.semua masakan nak diabadikan dalam blog dulu ye

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

samala..klu kt kedai sllu miss nk ambk gmbo..husband pun mrh jgk kekadang..haha..

Dátiles.Dulces.HafRizah said...Reply To This Comment

haha... saya suke snap gmbr makanan yg best2 je :)

encik cool said...Reply To This Comment

ambik gambar time makan lagi best..

elly norman said...Reply To This Comment

elly selalu snap time makanan dalam oven... ekekeke....

kiera'sakura said...Reply To This Comment

klu kt umah sana along selalu bising, "masak je tmngkp gmbr takde keje lain ke" hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...