Sunday, November 18, 2012

Jeriau Waterfall,Fraser Hill

Assalamualaikum
Kesempatan makan angin selama empat hari di fraser hill amatlah rugi jika tidak menikmati keindahan air terjun jeriau yang cantik dan segar

Tengah hari semalam kami bergerak menuju ke kawasan air terjun yang jaraknya kira- kira 4km dari bandar fraser hill ni. Tiap kali ke bukit fraser pasti akan ke waterfall ni,tapi kali ni kami plan nak mandi... Weeee



Jalan kaki masuk dalam dari tempat parking tak terasa letih mengendong baby syafiq yang tido dengan pemandangan yang sangat cantik



Tu dia.. Dah sampai. Jom mandi! Baby syafiq pun mandi sama...

www.tips-fb.com

9 comments:

krole said...Reply To This Comment

wuahh bestnye wak..kalo le bat bakar2 ikan g best~

ieda said...Reply To This Comment

cantinyaaaaaaaaaaaa
terasa kedinginan nyee dik ;)

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

lawanya tmpt ni..

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

pergi fraser 2 kali tapi x pernah jumpa plak air terjun ni

Inchik Eman said...Reply To This Comment

tk sejuk ke air tu sis? dah lerr atas bukit nye lagi. i can feel it lah kesejukan air tu. hahaha

Peri PiA said...Reply To This Comment

bestnya,syok ;)

Izan Ishak said...Reply To This Comment

bestnya miza! dah lama teringin nak pegi air terjun camni.

kiera'sakura said...Reply To This Comment

dah lama xdpt mandi sungai sobsobsob

blog-tips-kurus said...Reply To This Comment

knp gambarnya tak keluar ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...