Friday, November 9, 2012

Macaroni Cheese

Assalamualaikum



Atas permintaan anak- anak yang besar tu ummi buatkan untuk breakfast pagi tadi.LM pakai spiral macaroni,tak suka yang bulat- bulat tu sebab tawar rasanya.

Ayahnya takda letak cheese,aqilah pun tak suka cheese. Baby syafiq cukup berselera makan sampai tak boleh lambat suap pasti jerit sebut nak! nak!

Korang breakfast apa pagi tadi?

www.tips-fb.com

4 comments:

Zalin Mansor said...Reply To This Comment

pergh..sedap tu kak..sy bfst roti canai je tadi..

JaSSNaNi said...Reply To This Comment

kalau anak2 suka.. mmg syok masak kan.. :) tapi kalau buat yg diorang tak nak makan.. tu yg tak best.. :)
oooo saya tak penah beli lagi yg spiral2 ni..

Zulkbo zulkboCom said...Reply To This Comment

salam..
bila di tambah cheese
tu yang buat jadi terliur
nih :)

deno said...Reply To This Comment

wah bestnyeee!!! peberet deno ni kak.! kalau pegi secret recipe, mesti order macaroni cheese akak.. pandainya akak masak... :) deno pagi tadi makan mi goreng ma masak.. heee :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...