Thursday, November 8, 2012

Nasi Lemak Sotong Kering

Assalamualaikum
Hari ni encik suami belikan nasi lemak berlauk sotong kering,ops bukan sotong kembang ye tapi sotong kering.Tak sama dan lain rasanya. Nyum nyum nyum sedap!

Masalah LM ni kalau encik suami tak belikan bekpes mulalah lapar tak berpenghujung. Bila dibelikan makanan mula garu kepala sebab penuh sebungkus. Sebungkus nasi lemak tu LM terpaksa makan 3 kali baru habis. Pukul 11 baru habis sebungkus tu.. Huhu

Sejak makin 'berusia' ni hairan juga,perut makin mengecil kot. Makan kat kedai pun sekarang share dengan azhad dan syafiq. Memang tak boleh habis makanan sepinggan tu. kalau habiskan pasti tak mampu berdiri dan perut senak.

P/s: korang breakfast apa ye?
www.tips-fb.com

10 comments:

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

kalau mkn sikit tp kenyang, bgusla... blh maintain berat mcm tu..

ieda said...Reply To This Comment

LM makan kongsi ngan anak .. huhuh akak lak lain .. dah semakin meninggkat usia nie akak banyak makan .. dah macam x diet dah ekeke ..
tapi kena control sahajalah .. lewat usia nie penyakit makin banyak mendekat ;)

JaSSNaNi said...Reply To This Comment

sedap nya kalau pekena nasi lemak sotong kering.. tapi last week dah makan nasi lemak best kat umah kakak.. :) puasssss sangatt.. :)

Zurina Hj.Zainal said...Reply To This Comment

best la kalau mcm tu....boleh kurus..hehehehe..

Azlina bt. Azis said...Reply To This Comment

sedap tu, suka makan nasi lemak yang ada sambal sotong kering nyum2http://azlinaazis.blogspot.com/

steffany daph said...Reply To This Comment

sotong kering yer ? :D bagus juga tu..nyumm..lagi selera mkn ngan nasi lemak.

jejak sini sambil BW

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...Reply To This Comment

mcm biasa sis, nasi lemak telur saja.nak muak asyek bfast benda sama kt opis nie.cafe msk benda sama hari2.huhu

kakchik@ella said...Reply To This Comment

makin lama makin kurus la tewww. hihihi.

maszull said...Reply To This Comment

assalamualaikum lydia...sedap tu lebih2 lg ada sambal sotong kering lg mengancam...:)

deno said...Reply To This Comment

nyum2... deno pun suka nasi lemak ni... deno suka dgn sambal sotong... sedapnyaaa.... "pejam mata"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...