Sunday, November 11, 2012

Pertemuan Dengan Dayang Deno

Assalamualaikum
Petang semalam curi masa sekejap atur pertemuan dengan adik kesayangan dari Terengganu iaitu adik dayang deno.

Adik dayang deno yang menghidap SLE ni adik kesayangan saya. Dah hampir tiga tahun kami bersahabat baru dapat bertemu semalam. Atas urusan perubatan adik deno ke KL,dapat lah kamu bertemu.



Sebab plan last minute ada masa dua jam saja siapkan buah tangan untuk adik deno ni.

Terima kasih buat adik deno sudi jumpa akak
www.tips-fb.com

5 comments:

Eiqa Almond said...Reply To This Comment

SLE.??
Eiqa pernah dengar dan pernah belajar pasal penyakit tu..

Scarlett O'Hara said...Reply To This Comment

Akak plan nak jumpa Deno kat Tgnu bulan Mac hari tu tapi tak dapat sbb Deno ke KL.Sedihhh sangat!Mudah2an dpt juga jumpa Deno suatu hari nanti.

krole said...Reply To This Comment

sakit pe tu wak?

Rozuan Ismail said...Reply To This Comment

tetap sedap nengoknya

aDisH.sHidA said...Reply To This Comment

jumpa di mana awak...akhirnya dapat pun awak jumpa dan penuhi impian dia kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...