Thursday, November 22, 2012

Ubi Getuk Goreng

Assalamualaikum
Taraaa siapa suka? Lama tak makan ubi getuk ni. Makan panas-panas cicah dengan sambal kicap memang aumm



Tengok cmg(mat gebu) buat tekak meragam nak juga. Laju- laju rebus ubi buat minum petang semalam.
www.tips-fb.com

9 comments:

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Ubi getuk ni ubi kayu kan? Btl x? Saya macam penah makan tp xtahu namanya ubi getuk..
Huhu

masmurni said...Reply To This Comment

wah teringinnya..nnti free2 sikit nk buat juga..smlm dah skodeng resepi cmg...

JaSSNaNi said...Reply To This Comment

mmg best cicah sambal kicap tu..

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Kakcik suka sangat ubi getuk... :)

cikpjaz said...Reply To This Comment

dulu penah mcn skali, sedappp!!!

SLM..please support pjaz dlm contest iphone5 gdjet impian, tlg KLIK g+ yer diside bar sblh kanan atau di entri =) TQ ^^

hainom OKje said...Reply To This Comment

Sedapnya..... kalau ada orang buatkan lagi sedapkan!!!

MaMa Rey said...Reply To This Comment

mcmna nak buat ubi getuk tu?

Ujie said...Reply To This Comment

Suka!!

tapi tak penah buat pun, saya dok beli yg frozen kat pasar Malam. Nikmat sungguh bila makan. :)

kiera'sakura said...Reply To This Comment

kak memang panggil ubi getuk ye? kira panggil ubi ketuk. ke kira je yg panggil cenggitu? errrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...