Friday, December 7, 2012

Berus Gigi

Salam
Lagi nak pindah pening kepala lagi banyak benda mengarut terjadi. Nak gosok gigi berys gigi saya hilang. What??? Ilang ke? Ye hilang.

Biasanya budak kecik tu mandi main air dan main berus gigi la kerjanya. Puas mencari satu rumah kot la dia bawa keluar tak jumpa juga.

Terpaksa gagahkan diri ke my mydin cari yang baru sedangkan baru beli berus gigi tu dalam dua minggu lepas. Dah la berus gigi bukan murah kan? Haish belas- belas hengget juga sebatang kan? Haiya.. Geram betul.

Lebih parah jumpa ustad budak ni saya tegur sikit- sikit saja,senyum pun control giler sebab tak gosok gigi lagi tau.

Umah sewa ni takda kabinet,tu yang tak simpan stock berus gigi tu. Geran la jugak,sape ambik berus gigi ambe?
www.tips-fb.com

5 comments:

Aishah Jahirah said...Reply To This Comment

ada kt mana2 tu tersorok kot...biasa le time cari xjmpa,dah xcarik ada pulak...hehe

ieda said...Reply To This Comment

ahaaaaaa kena sorok lah tuu ekeke ;)

hnahdy said...Reply To This Comment

haha biasala la tu.. kena beli berus gigi murah sebab selalu hilang dan slalu berganti

deno said...Reply To This Comment

hilang? mesti terselit kat mana-mana...

Hafizin Jamil said...Reply To This Comment

toyol ambil..kah3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...