Monday, December 17, 2012

Blueberry Cheese Tart

Salam semua
Jiwa telah jatuh hati dengan cheese tart. Akibat buat kelmarin tak cantik malam tadi saya buat lagi. Alhamdulillah cantik kejadian paras rupanya berbanding kelmarin



Gebu,menggunung,montok... Itulah yang saya impikan. Hasil yang pertama kelmarin cheesenya meleper tak gebu buat hati saya sakit. Okey memang teruja bila dah jadi buat malam tadi.

Terima kasih sifu saya kak june,cheese tart akak memang sangat sedap. Terima kasih buat sahabat saya nana,sudi perkenalkan sifu untuk pelajari tips mendapatkan cheese tart yang sedap ni.

Terima kasih buat kesayangan hati yang sentiasa memberi perangsang,bonda yang asik push suruh buat dan penggemar cheese tart di rumah ni yang tak henti- henti buat permintaan. Lenguh tangan dah nak wat shell .

Ops saya bukan buat blueberry je tau,strawberry pun ada.
www.tips-fb.com

8 comments:

anyss said...Reply To This Comment

Assalamualaikum,
Comeynya! daku jugak hantu benda alah ni hunhu hu boleh tempah 5 biji tak? hu hunhu

Sunah Sakura said...Reply To This Comment

sedaapnya...cantik pulak tu..saya ni bila la nak buat cheesetart nyeee

Norliza Ismail said...Reply To This Comment

gebunya....nak sikit! ibu mmg minat sgt ngan cheese tart ni tp xtau nak buat.

jemputlah singgah sini juga ye.

http://IzaIsmail.com

MaDiHaA a.k.a Ratna said...Reply To This Comment

rajinnyer dik oiii... meh pos 5 ketoi ke PJ.. hehe...

ieda said...Reply To This Comment

x per dikk
lepas nie leh cuba lagi tau !

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kakak setiap kali ke Plaza Angsana mesti beli cheese tart tau dik. Buat tak juga walau suka. Blueberry filling lagilah kakak suka.

azian said...Reply To This Comment

sgt suke buat nih sbb mak yan suke...hihihi

kiera'sakura said...Reply To This Comment

bila dah dapat rentak nak buat dia jadi elok dan sedap memang menggila nak buat hari2 kan kak hihihihi :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...